Паун Цонев С водевилната номинация на ГЕРБ на Антон Хекимян за

...
Паун Цонев С водевилната номинация на ГЕРБ на Антон Хекимян за
Коментари Харесай

Новата Цецка се казва Антон

Паун Цонев
 
С водевилната номинация на ГЕРБ на Антон Хекимян за кандидат-кмет на София предизборната мъгла в един момент се разсея. На жълтите павета към този момент умерено могат да отварят шампанското в чест на успеха на техния претендент. Неизвестно е единствено дали на първи или на втори тур.
Мантрата " отрочето на Държавна сигурност " няма да сработи. По една доста обикновена причина. А тя е, че гласоподавателите под 45-50 год. възраст изобщо не ги интересува Държавна сигурност.
Тя интересува, да вземем за пример, мен, Александър Йорданов, Методи Андреев, Андрей Райчев, в някаква степен възрастния електорат на Българска социалистическа партия, които помнят тези години.
Но огромната част от действително гласуващите ги интересуват напълно други проблеми. Много от тях се тормозят повече от ЛГБТ и по никакъв начин от Държавна сигурност.
Водевилната номинация на Хекимян, обаче, открива поле за някои въпроси и размишления. След като най-сетне разгласи номинацията си за кмет, дали до края на деня Борисов няма да разгласи на основния изпълнителен шеф на БТВ кой ще е и новият шеф на " Дирекция вести и настоящи излъчвания "?
Хекимян малко несигурно разгласи пред медиите по какъв начин Борисов го уверил, че ще вземам самичък решенията си.
Да, бе, да! – избухна незабавно Facebook. Каква е гаранцията, че както повече от 10 години посредством въпросния сътрудник е употребил най-голямата телевизия за свои и партийни потребности, няма по същия метод да действа и с най-голямата община в България? Посредством същия сътрудник, преквалифициран в кмет. Гаранция няма.
Има обаче нещо необяснимо, напряко ирационално. Защо му бе на ББ да издъни, както най-верния си сътрудник в БТВ, по този начин и самата телевизия, която в този момент в незабавен порядък с спешен пиар би трябвало да се изяснява и да отхвърля очевидното.
Няма по какъв начин милионите фенове на най-влиятелната телевизия в България да не стартират да си задават въпроси от сорта – а дали през годините шефът на най-голямата партия и шефът на новините не са си правили дружно по телефона новинарските излъчвания? И дали още по-големите тв шефове не са знаели за тази топла връзка? И в случай че това се случи в някоя бяла страна, какъв брой време въпросните огромни шефове щяха да останат на постовете си? И още десетки сходни въпроси, които щяха да бъдат спестени, в случай че не беше водевилната номинация на Хекимян.
Но в случай че въпреки всичко скритата цел е ГЕРБ наложително да изгуби изборите, не беше ли по-сигурно, в случай че бяха номинирали Цънцарова? Защо въпреки всичко ББ реши, че е по-добре новата Цецка да се споделя Антон?>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР